HOE OM VERSIERSUIKER AAN TE MAAK

HOE OM VERSIERSUIKER AAN TE MAAK

Postby Selma Alberts » 23 Aug 2011 11:08

Jana Liefie Wege

Jou botter of margarien moet sag maar nie gesmelt wees.
Op 250 g margarien gebruik 500 g versiersuiker.
Sit margarien in die menger en begin klits.
Gooi die versiersuiker lepels-gewys in.
Die ou tannie het vir my gesê die versiersuiker moet in die margarien in smelt.
Klits goed as alles bygevoeg is.
Voeg vanilla by en dan klits ek met die ballonklitser van my Kenwood n goeie 5 minute.
Lekker fluffy.
Ek klits partykeer n blik karamel by vir die lekkerte!

*Die reseppie en raad het ek jare terug by 'n ou tannie gekry wat troukoeke versier het en dit werk vir my! Iemand het al gesê om n eierwit by te klits maar ek is nie so lief vir die idee van rou eier nie.



WENK VIR N MOOI BLINK KOEKVERSIERSEL
Susan van den Berg

Gooi so 1-2 teelepels glukose by die versiersel terwyl jy klits.
Selma Alberts
 
Posts: 4229
Joined: 27 Jun 2011 16:17

Return to WENKE VIR VERSIERSEL AANMAAK

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest